dijous, 31 de maig del 2012

Setmana de Portes Obertes al CEAPAT

 

El Ceapat celebra la seva dissetena «Setmana de Portes Obertes» del 4 al 8 de juny. Creant un espai obert a les persones usuàries, professionals, organismes, les associacions i les empreses interessades en l'accessibilitat i les tecnologies de suport. Durant tota la setmana, l'equip de professionals del centre estarà disponible, de 9 a 14 hores, per els qui necessitin assessorament i per intercanviar opinions i informació.

En aquests dies, es podrà conèixer la seua exposició de productes de suport, mitjançant visites en grup guiades pels professionals del centre. A més, han organitzat unes jornades tècniques en les quals es presentaran productes, iniciatives i, especialment, els projectes coordinats pel Ceapat en el marc de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional. També es donaran a conèixer estudis i solucions per facilitar l'envelliment actiu des de l'accessibilitat dels entorns.

Per poder participar en la visita a l'exposició és necessari inscriure's prèviament.

La participació en les jornades tècniques és lliure fins a completar aforament. Per assegurar l'accessibilitat, es comptarà amb interpretació en llengua de signes, estenotipia computerizada i bucle magnètic i totes les sessions seran retransmeses en streaming, en format accessible.

Dates: 4 al 8 de juny, 2012
Horari: 9 a 14 hores
Direció: Ceapat. Camí Els Extremenys, 1. 28018 Madrid
Contacte: ceapat@imserso.es


El Ceapat celebra su decimoséptima «Semana de Puertas Abiertas» del 4 al 8 de junio. Creando un espacio abierto a las personas usuarias, profesionales, organismos, las asociaciones y las empresas interesadas en la accesibilidad y las tecnologías de apoyo. Durante toda la semana, el equipo de profesionales del centro estará disponible, de 9 a 14 horas, para quienes necesiten asesoramiento y para intercambiar opiniones e información.

En estos días, se podrá conocer su exposición de productos de apoyo, mediante visitas en grupo guiadas por los profesionales del centro. Además, han organizado unas jornadas técnicas en las que se presentarán productos, iniciativas y, en especial, los proyectos coordinados por el Ceapat en el marco del Año Europeo del Envejecimiento Activo y la Solidaridad Intergeneracional. También se darán a conocer estudios y soluciones para facilitar el envejecimiento activo desde la accesibilidad de los entornos.

Para poder participar en la visita a la exposición es necesario inscribirse previamente.

La participación en las jornadas técnicas es libre hasta completar aforo. Para asegurar la accesibilidad, se contará con interpretación en lengua de signos, estenotipia computerizada y bucle magnético y todas las sesiones serán retransmitidas en streaming, en formato accesible.

Fechas: 4 al 8 de junio, 2012
Horario: 9 a 14 horas
Sede: Ceapat. Calle Los Extremeños, 1. 28018 Madrid
Contacto: ceapat@imserso.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada