dimecres, 23 de maig del 2012

Primera Conferència Internacional sobre Tecnologies Innovadores per a persones amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme.




Ja es troba disponible el Programa Definitiu de ITASD, 1a Conferència Internacional sobre Tecnologies Innovadores per a persones amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme.

A més de comptar amb la presència de ponents excepcionals com el Professor Sir Michael Rutter o el Doctor Ami Klin, es presentaran prop de 60 projectes de tecnologies i autisme de 12 països diferents, seleccionats pel seu alt grau d'innovació i qualitat científica i humana.
  • Robots que ensenyen als nens amb autisme a imitar.
  • Sistemes d'interacció cervell-ordinador.
  • Videojocs educatius de realitat augmentada i realitat virtual per a l'aprenentatge social.
  • Eines dissenyades pels propis usuaris amb autisme.
  • Sistemes d'interacció musical.
  • Desenes d'aplicacions de comunicació i oci per smartphones i tablets digitals.

Aquests són tan sol alguns exemples dels projectes i experiències que es presentaran en ITASD, dissenyats per a tots els nivells de capacitats que es donen dins de l'espectre de l'autisme. Aquestes presentacions estaran acompanyades de testimonis personals de familiars, professionals i de les pròpies persones amb autisme que es beneficien d'aquestes solucions.

Si vols conèixer el present i futur de les tecnologies innovadores en l'autisme, aprofiti el termini d'inscripció primerenca que romandrà obert fins al proper 15 de Juny.

La conferència es troba organitzada per Fundació Orange, Autism Speaks i Fundació Adapta. 

Pot trobar el programa definitiu així com el formulari d'inscripció en ITASD en el següent enllaç:

www.itasd.org


Ya se encuentra disponible el Programa Definitivo de ITASD, la 1a Conferencia Internacional sobre Tecnologías Innovadoras para personas con Trastornos del Espectro del Autismo.
 
Además de contar con la presencia de ponentes excepcionales como el Profesor Sir Michael Rutter o el Doctor Ami Klin, se presentarán cerca de 60 proyectos de tecnologías y autismo de 12 países diferentes, seleccionados por su alto grado de innovación y calidad científica y humana:
  • Robots que enseñan a los niños con autismo a imitar.
  • Sistemas de interacción cerebro-ordenador.
  • Videojuegos educativos de realidad aumentada y realidad virtual para el aprendizaje social.
  • Herramientas diseñadas por los propios usuarios con autismo; 
  • Sistemas de interacción musical.
  • Decenas de aplicaciones de comunicación y ocio para smartphones y tabletas digitales.
Estos son tan solo algunos ejemplos de los proyectos y experiencias que se presentarán en ITASD, diseñados para todos los niveles de capacidades que se dan dentro del espectro del autismo. Estas presentaciones estarán acompañadas de testimonios personales de familiares, profesionales y de las propias personas con autismo que se benefician de estas soluciones. 
Si quieres conocer el presente y futuro de las tecnologías innovadoras en el autismo, aproveche el plazo de inscripción temprana que permanecerá abierto hasta el próximo 15 de Junio. 
La conferencia se encuentra organizada por Fundación Orange, Autism Speaks y Fundación Adapta.
Puedes encontrar el programa definitivo así como el formulario de inscripción en ITASD en el siguiente enlace:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada