dijous, 24 de maig del 2012

Ja es fan notar les retallades...


Encara que aquest any al centre on treballe ja s'han fet notar les retallades i la falta de liquiditat econòmica de la Conselleria d'Educació en aspectes com:

- RETALL EN LA PLANTILLA QUE ATÈN EL SERVEI DE MENJADOR EN UN 50%.

- RETARD EN EL PAGAMENT DEL BO-LLIBRE, FENT-LO EFECTIU ARA A FINAL DE CURS.

- INCERTESA EN L 'APROVACIÓ DELS PQPI'S, QUE ENCARA A AQUESTES ALTURES NO SABREM DE QUINS COMPTAREM DE CARA AL CURS PROPER.

- IMPAGAMENT A L'EMPRESA DE MENJADOR.

- NO DOTACIÓ DE RECURSOS MATERIAL.

- NO SUBSTITUCIONS DE BAIXES DEL PERSONAL DOCENT I NO DOCENT.

-  OMISSIÓ EN EL PAGAMENT DEL SERVEI DE TRANSPORT.

I ja per acabar d'ofegar, la supressió d'una unitat per al curs acadèmic venint que ens deixa les ràtios, ja elevades aquest curs per les noves incorporacions realitzades en el centre, en un número considerable atès les necessitats greus i permanents de l'alumnat que atenem. I amb la previsió per al curs que ve de moltes noves matricules...

INDIGNANT, INDIGNATS!. NO TENEN NOM...


Aunque este año en el centro donde trabajo ya se han hecho notar los recortes y la falta de liquidez económica de la Conselleria d'Educación en aspectos como:

- RECORTE EN LA PLANTILLA QUE ATIENDE EL SERVICIO DE COMEDOR EN UN 50%.

- RETRASO EN EL PAGO DEL BONO-LIBRO, HACIÉNDOLO EFECTIVO AHORA A FINAL DE CURSO.

- INCERTIDUMBRE EN LA APROBACIÓN DE LOS PCPI'S, QUE TODAVÍA A ESTAS ALTURAS NO SABREMOS DE CUÁLES CONTAREMOS DE CARA AL SIGUIENTE CURSO.

- IMPAGO A LA EMPRESA DE COMEDOR.

- NO DOTACIÓN DE RECURSOS MATERIAL.

- NO RELAIZACIÓN DE SUSTITUCIONES DE BAJAS DEL PERSONAL DOCENTE Y NO DOCENTE.

- OMISIÓN EN EL PAGO DEL SERVICIO DE TRANSPORTE.

Y ya para acabar de ahogar, la supresión de una unidad para el curso académico próximo que nos deja las ratios, ya elevadas este curso por las nuevas incorporaciones realizadas en el centro, en un número considerable dado las necesidades graves y permanentes del alumnado que atendemos. Y con la previsión para el curso que viene de muchas nuevas matriculas...

INDIGNANTE, INDIGNADOS!. NO TIENEN NOMBRE...



1 comentari:

  1. si la situació ja és greu en els centres específics, a partir d'ara, amb les retallades en personal i l'augment de ràtio en els centres ordinaris, encara serà pitjor.
    Està clar que tots els alumnes eixen perjudicats amb les mesures que ha pres el govern, però aquells que tenen diversitat funcional veuran mermades la seua integració i la normalització.

    ResponElimina