dilluns, 12 de setembre de 2011

formació autisme, Snoezelen, TAC...

Els mestres de pedagogia terapèutica treballem cada any amb alumnat amb problemàtiques moooooolt diverses a les que hem de fer front per aconseguir el que pensem que és l'objectiu més important en la vida d'una persona: l'autonomia (en la comunicació, en la socialització, en els desplaçaments, en els hàbits d'higiene, en la compra... en tot!). 
La realitat és que no sempre tenim formació especialitzada en cada "diversitat", així que ens toca buscar i rebuscar cursos, jornades, seminaris per actualitzar-nos i aprendre. Ací us deixem alguns dels que hem trobat últimament, i us animem a compartir amb nosaltres els que trobeu.

Los maestros de pedagogía terapeútica trabajamos cada año con alumnado con problemáticas muuuuuy diversas a las que tenemos que hacer frente para conseguir el que pensamos que es el objetivo más importante en l vida de una persona: la autonomía (en comunicación, en socialización, en los desplazamientos, en los hábitos de higiene, en la compra... en todo!).
La realidad es que no siempre tenemos formación especializada en cada "diversidad", así que nos toca buscar y rebuscar cursos, jornadas, seminarios para actualizarnos y aprender. Aquí os dejamos algunos de los que hemos encontrado últimamente, y os animamos a compartir con nosotras los que encontréis.

Aquest mes, el dijous 22, a Lleida, s'organitza la “I Jornada tècnica sobre suport TAC a la diversitat funcional”, un espai d’intercanvi i construcció conjunta de coneixement entre tècnics i especialistes que treballen en l’atenció a la diversitat funcional fent ús de les TAC en centres educatius del territori.
Ací baix teniu el programa.

Este mes, el jueves 22, en Lleida, se organiza la “I Jornada técnica sobre apoyo TAC a la diversidad funcional”, un espacio de intercambio y construcción conjunta de conocimientos entre técnicos y especialistas que trabajan en la atención a la diversidad funcional haciendo uso de las TAC en centros educativos del territorio. Aquí tenéis el programa:El 15 d'Octubre ASPAU (Asociación Proyecto Austista) de València celebra la 5a jornada de la serie amics de l'autisme, en aquesta ocasió amb el títol Jornada de Famílies. Autisme en la xarxa social: Convivim i compartim. Allí tindrem la oportunitat de conèixer millor la experiència de mares a les que ja seguim mitjançant els seus blocs (Pensando en imágenesEl sonido de la hierba al crecer, La sonrisa de Arturo, En mi familia hay autismo y mucho más i Autismo y Lenguaje).Una oportunitat que no podem deixar escapar!

El 15 de Octubre ASPAU (Asociación Proyecto Autista) de València celebra la 5ª Jornada de la serie amigos del austimo, en esta ocasión bajo el título Jornada de Familias. Autismo en la red social: Convivimos y compartimos. Allí tendremos la oportunidad de conocer mejor la experiencia de madres a las que ya seguimos mediante sus blogs (Pensando en imágenesEl sonido de la hierba al crecer, La sonrisa de Arturo, En mi familia hay autismo y mucho más y Autismo y Lenguaje).¡Una oportunidad que no podemos dejar escapar! El 16, 17 i 18 de Novembre es celebra el II Congrés Internacional d'Austime a Múrcia, amb professionals de la talla de Theo Peeters, Olga Bogdashina o Javier Tamarit.


El 16, 17 y 18 de Noviembre se celebra el II Congreso Internacional de Austime en Murcia, con profesionales de la talla de Theo Peeters, Olga Bogdashina o Javier Tamarit.


I el mateix cap de setmana, a Amposta, es portaran a terme les III Jornades Snoezelen d'Estimulació Multisensorial, organitzades per APASA (Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la comarca del Montsià). Podeu consultar el programa provisional a la seua web.

Y el mismo fin de semana, en Amposta, se realizarán las  III Jornadas Snoezelen de Estimulación Multisensorial, organizadas por APASA (Asociación de Familias de Personas con Discapacidad Intelectual de la comarca del Montsià). Podéis consultar el programa provisional en su web.Ale, a formar-se s'ha dit!
¡Ale, a formarse se ha dicho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada