diumenge, 18 de maig de 2014

CLAVES VISUALES: pictogramas para el trabajo estructurado.

Fa un temps vaig descobrir una pàgina d'un centre d'intervenció en autisme que em va agradar molt, de per l'altra part del toll, concretament de Xile. En el seu blog, al llarg del temps que han estat en actiu (en l'actualitat s'han vist forçats a tancar ja que un incendi va arrasar el centre i no disposen de fons per tornar a reobrir-ho) han publicat activitats i materials que han utilitzat en la intervenció amb els seus usuaris.
Hace un tiempo descubrí una página de un centro de intervención en autismo que me gustó mucho, de por la otra parte del charco, concretamente de Chile. En su blog, a lo largo del tiempo que han estado en activo (en la actualidad se han visto forzados a cerrar ya que un incendio arrasó el centro y no disponen de fondos para volver a reabrirlo) han publicado actividades y materiales que han utilizado en la intervenció con sus usuarios.

Us deixem l'enllaç del seu blog per si us interessa, és molt recomanable:
Os dejamos el enlace de su blog por si os interesa, es muy recomendable:

És d'aquesta pàgina on vaig treure i adaptar els següents pictogrames per proporcionar claus visuals per al treball estructurat (TEACCH) que m'han servit amb els meus alumnes.
Es de esta página donde saqué y adapte los siguientes pictogramas para proporcionar claves visuales para el trabajo estructurado (TEACCH) que me han servido con mis alumnos. 


Com per a l'acabat, a la meva aula no utilitzem una prestatgeria sinó una caixa, aquests són els adaptats a les característiques del treball amb els meus nens:
Como para el acabado, en mi aula no utilizamos una estantería sino una caja, estos son los adaptados a las características del trabajo con mis niños:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada