dijous, 31 de gener del 2013

curts per aprendre I

Els curtmetratges a l'aula ens poden ajudar a treballar la comprensió audio-visual dels nostres alumnes en un temps que entra dins d'una sessió de treball a l'aula i que pot ser assequible als alumnes amb dèficit d'atenció.
Podem triar la temàtica dels curts tenint en compte els interessos de l'alumne, la unitat didàctica o projecte que estem treballant a l'aula o bé que tracte temes transversals.

Los cortometrajes en el aula nos pueden ayudar a trabajar la comprensión audio-visual de nuestros alumnos en un tiempo que entra dentro de una sesión de trabajo en el aula y que puede ser asequible a los alumnos con déficit de atención.
Podemos elegir la temática de los cortos teniendo en cuenta los intereses del alumno, la unidad didáctica o proyecto que estemos trabajando en el aula o bien que trate temas transversales.

Ací us deixem dues mostres, un curt de dibuixos animats amb qüestionari en text:
Aquí os dejamos dos muestras, un corto de dibujos animados con cuestionario en texto:






i un curt "mut" amb qüestionari amb pictogrames, per a aquells alumnes que no tenen adquirida la lectoescriptura:
y un corto "mudo" con cuestionario con pictrogramas, para aquellos alumnos que no tienen adquirida la lectoescritura:






gràcies per la idea, laura! :)

7 comentaris:

  1. guapi!!!, i el qüestionari?... què bé!, gastaré el teu material per als meus xics!!!.

    ResponElimina
  2. havia desaparegut!! ja ho he arreglat!! estic pensant en fer un dia a la setmana de comprensió audio-visual per a tots, a veure si realment entenen el que veuen a la tele.

    ResponElimina
  3. no sé si seria millor que no ho entengueren... jo no veig massa però quan ho faig pense que millor seria no entendre-ho o pense que no entenc res...
    per cert... igual opte per aquesta via... tardes menys en respondre que per correu...jejeje!, abandonaeta em tens!!!!

    ResponElimina
  4. http://materialdeisaac.blogspot.com.es/2013/02/premio-un-blog-encantador.html
    hola os dedico un premio por lo "ENCANTADADOR" que es este blog, un abrazo y seguir compratiendo tantas cosas!!!

    ResponElimina
  5. és una grandíssima idea això de la comprensió audio-visual... i sembla que els motivarà... vaig a ficar-ho en funcionament avui mateix!!! Gràcies!!!!

    ResponElimina
  6. Hola Anònim, a nosaltres ens ha sorprés que els nostres alumes, que veuen molt la tele, hi ha moltes coses (bromes, inferències...) que els costa fer. ara, com diu l'Anònim anterior a Cristina, hi ha coses que és millor que no entenguen, en la quantitat de "tele-basura" que hi ha hui en dia! ;)

    ResponElimina