diumenge, 1 de desembre de 2013

eines per intervindre amb motòrics: TICO

Fa dos anys (que han passat rapidíssims, per cert) l'associació Ciberespiral em va convidar a participar en la “I Jornada tècnica sobre suport TAC a la diversitat funcional”, realitzant un taller sobre el programa Tico (en aquesta entrada podeu veure el programa). Era la meua primera vegada com a ponent, i estava molt nerviosa i molt il·lusionada, però gràcies a Eva Carretero tot va anar fenomenal. 

Hace dos años (que han pasado rapidísimos, por cierto) la asociación Ciberespiral me invitó a participar en la “I Jornada técnica sobre apoyo TAC a la diversidad funcional”, realizando un taller sobre el programa Tico (en esta entrada podéis ver el programa). Era mi primera vez como ponente, y estaba muy nerviosa y muy ilusionada, pero gracias a Eva Carretero todo fue fenomenal. En aquell moment, amb només 15 entrades publicades al blog, i sense encara una idea clara de en què anava a convertir-se adictes a l'autonomia, no vaig penjar la presentació que vaig utilitzar... 
El Tico segueix sent el meu programa preferit per elaborar taulers de comunicació dinàmics, i el faig servir molt, però al blog no li he dedicat gaire espai (només ací i ací) i, pensant en això, me n'he recordat d'aquella presentació.

Ací la teniu, retocada i ampliada, espere que anime a les persones que treballem amb usuaris de SAC a elaborar taulers amb el Tico, que és una forma gratuïta i senzilla de fer-ho.


En aquel momento, con tan sólo 15 entradas publicadas al blog, y sin todavía una idea clara de en que iba a convertirse adictes a l'autonomia, no colgué la presentación que utilicé...
El Tico sigue siendo mi programa preferido para elaborar tableros de comunicación dinámicos, y lo utilizo mucho, pero en el blog no le he dedicado mucho espacio (sólo aquí y aquí) y, pensando en eso, me he acordado de aquella presentación.

Aquí la tenéis, retocada y ampliada, espero que anime a las personas que trabajamos con usuarios de SAC a elaborar tableros con el Tico, que es una forma gratuita y sencilla de hacerlo.  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada