divendres, 13 de desembre de 2013

correspondència interescolar

Fa uns mesos Vicent Llopis (que molts coneixereu pel blog que va realitzar, junt amb els seus alumnes, del projecte del PQPI de Reprografia al CPEE Vall Blanca d'Ontinyent) ens va enviar un sobre verd amb una proposta per participar en un nou projecte: la correspondència interescolar.

Podeu llegir més informació al blog que ha creat per al projecte (la base teòrica, qui participa, quines eines utilitzarem...) però a grans trets és un projecte col·laboratiu en el que alumnes amb necessitats educatives especials de diferents centres d’educació especial valencians podran conéixer-se, comunicar-se i connectar-se entre ells a través de les TIC.

Aquest projecte és, a més a més, una "excusa" perfecta per tindre més contacte amb altres docents d'altres centres, i poder compartir més i aprendre junts... segur que ho aconseguim! Seguirem contant-vos... de moment, podeu veure les entrades dels nostres companys al blog explicant com han escrit la carta, segur que vos agraden!

Hace unos meses Vicent Llopis (que muchos conoceréis por el blog que realizó, junto con sus alumnos, del proyecto del PCPI de Reprografía en el CPEE Vall Blanca de Ontinyent) nos envió un sobre verde con una propuesta para participar en un nuevo proyecto: la correspondencia interescolar.

Podéis leer más información en el blog que ha creado para el proyecto
(la base teórica, quién participa, qué herramientas utilizaremos...) pero a grandes rasgos es un proyecto colaborativo en el que alumnos con necesidades educativas especiales de diferentes centros de educación especial valencianos podrán conocerse, comunicarse y conectarse entre ellos a través de las TIC.

Este proyecto es, además, una "excusa" perfecta para tener más contacto con otros docentes otros centros, y poder compartir más y aprender juntos... seguro que lo conseguimos! Seguiremos contándoos... de momento, podéis ver las entradas de nuestros compañeros en el blog explicando cómo han hecho la carta, seguro que os gustan!

1 comentari: