dimarts, 24 de juny de 2014

recomendaciones para este veranito para nuestros nenes con TEADe vegades els papis i mamis et demanen certes recomanacions per a l'estiu. Lluny de donar-lis treball extra, les úniques recomanacions o orientacions que els proporcionem són algunes relacionades amb la comunicació, el joc, l'autonomia, les activitats en el seu entorn immediat...etc i sempre integrades dins de les rutines quotidianes. 

Us deixem les que hem fet per aquest any, us poden donar idees encara que és important que sempre les adaptem a les característiques dels nostres nens i nenes, l'edat cronològica i altres aspectes.

En el document adjunt les trobareu en català i castellà.


A veces los papis i mamis te piden ciertas recomendaciones para el verano. Lejos de darles trabajo extra, las únicas recomendaciones u orientaciones que les proporcionamos son algunas relacionadas con la comunicación, el juego, la autonomía, las actividades en su entorno inmediato...etc y siempre integradas dentro de las rutinas cotidianas. 

Os dejamos las que hemos hecho para este año, os pueden dar ideas aunque es importante que siempre las adaptemos a las características de nuestros nenes i nenas, la edad cronológica y otros aspectos.

En el documento adjunto las encontraréis en catalán y castellano.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada