dimecres, 9 d’abril del 2014

lectura de frases amb pictogrames

En aquest material que vos presentem en aquesta entrada es treballen diferents objectius com: la comprensió pictogràfica, la comprensió d'imatges que representen situacions quotidianes, relacionar frases amb pictogrames amb la imatge que els representa i a l'inrevés i ja per últim, la correcció o no entre l'associació d'imatges i frases.   
Per tant aquesta activitat té diferents utilitats i, en funció de l'alumne, es pot emprar per a diferents objectius o, tanmateix, a mesura que vaja adquirint destresa, anar augmentat els mateixos.

En este material que os presentamos en esta entrada se trabajan diferentes objetivos cómo: la comprensión pictográfica, la comprensión de imágenes que representan situaciones cotidianas, relacionar frases con pictogramas con la imagen que los representa y al revés y ya por último, la corrección o no entre la asociación de imágenes y frases. 
Por lo tanto esta actividad tiene diferentes utilidades y, en función del alumno, se puede emplear para diferentes objetivos o, aun así, a medida que vaya adquiriendo destreza, ir aumentado los mismos.


PLANTILLA:



POSAR LA IMATGE A PARTIR DE LA FRASE:


POSAR LA FRASE A PARTIR DEL DIBUIX:


IDENTIFICAR SI LA FRASE I LA IMATGE TENEN CONCORDANÇA I POSAR SI O NO:




MATERIAL:



2 comentaris:

  1. Hola, mi nombre es María. Soy seguidora asidua de su página. Me ha gustado mucho la idea del material presentado.

    Quería preguntar de dónde son las tarjetas que han utilizado, de qué material porque me han gustado mucho (las imágenes que han puesto de estas tarjetas).

    Gracias

    maría

    ResponElimina
  2. Un material molt interessant!
    Aprofito per desitjar-vos unes bones vacances després d'un llarg trimestre, descanseu molt que aquests dies passen amb una revolada.
    Petonets
    Carme

    ResponElimina