divendres, 25 d’abril de 2014

APP APRENDICES VISUALES: JOSE APRENDE.


Aprendices visuales ha creat una APP titulada: José Aprèn! per iPad,iPod o iPhone. Es pot descarregar avui de forma gratuïta.

També trobareu els contes interactius d' "Aprende Autocuidados" per avançar en l'autonomia personal mentre juguen amb l'aplicació: "Las manos de José", "La comida de José", "La bañera de José", "La ropa de José" i "Los dientes de José"

Ho podeu trobar en aquest enllaç: https://itunes.apple.com/es/app/id815105400

Aprendices visuals volen seguir creixent, desenvolupant nous contes gratuïts per a tots, muntar exposicions que canviïn la visió sobre l'autisme i demostrar a tots que ES POT, explicant i fent visible l'experiència en aquest projecte. Podeu col·laborar amb ells, a través de donacions en la campanya de recaptació o fer-te soci i contribuir cada mes al desenvolupament dels seus projectes. 


Aprendices visuales ha creado una  APP titulada: ¡José Aprende! para iPad,iPod o iPhone. Se puede descargar hoy de forma gratuita.


También encontraréis los cuentos interactivos de Aprende Autocuidados para avanzar en la autonomía personal mientras juegan con la aplicación: "Las manos de José""La comida de José""La bañera de José""La ropa de José" y "Los dientes de José"
Lo podéis encontrar en este enlace: https://itunes.apple.com/es/app/id815105400

Aprendices visuales quieren seguir creciendo, desarrollando nuevos cuentos gratuitos para todos, montar exposiciones que cambien la visión sobre el autismo y demostrar a todos que SE PUEDE, contando y visibilizando la experiencia en este proyecto. Podéis colaborar con ellos, a través de donaciones en la campaña de recaudación o hacerte socio y contribuir cada mes al desarrollo de sus proyectos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada