dijous, 18 d’abril de 2013

PASAPALABRA amb notebook per a PDI

Encara que tractem, en moltes ocasions, de ser originals, en la recerca en la web per treure informació, te n'adones que ja hi ha algú que també ho ha pensat i fet per tu. 
I en aquest cas m'ha passat quan he volgut fer un joc de pasapalabra per al meu alumnat, la web està replet d'aquest recurs!. 
Així i tot, he realitzat una activitat adaptada a les característiques de l'alumnat i individualitzada tant a ells com al context. Aquesta activitat està en format notebook per a PDI.
En aquest material podeu trobar una diapositiva de presentació amb l'imatge i sintonia del programa; una altra en la que ja es mostra el joc del rosco; i una última amb el mateix joc però amb la possibilitat d'escriure la palabra, per treballar la lecto-escriptura. 
Encara que aquesta activitat no la podreu utilitzar, si que vos mostra un model que podeu modificar i adaptar-ho al vostre alumnat i context. 
Els ha encantat i s'ha han passat genial amb aquest joc!. 


Aunque tratamos, en muchas ocasiones, de ser originales en nuestro trabajo diario, en la búsqueda en la web para extraer información, te das cuenta que ya hay alguien que también lo ha pensado y hecho por tí.
Y en este caso me ha pasado cuando he querido hacer el juego de pasapalabra para mi alumnado, la web está repleto de actividades con este recurso!.
Aun así, he realizado una actividad adaptada a las características del alumnado e individualizada tanto a ellos como al contexto. Esta actividad está en formato notebook para PDI.
En este material podéis encontrar una diapositiva de presentación con la imagen y sintonía del programa; otra en la que ya se muestra el juego del rosco; y una última con el mismo juego pero con la posibilidad de escribir la palabra, para trabajar la lecto-escritura.
Aunque esta actividad no la podréis utilizar, sí que os muestra un modelo que podéis modificar y adaptarlo a vuestro alumnado y contexto.

Les ha encantado y se ha han pasado genial con este juego!.

VISUALITZA/VISUALIZA:


DESCARREGA/DESCARGA:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada