dimecres, 10 d’abril del 2013

PÀGINA WEB AMB ACTIVITATS DE COMPRENSIÓ.

Vos deixem, per si vos pot ser de profit, un enllaç que vos pot servir d'interés per treballar la comprensió oral a l'aula a través d'un mitja audiovisual molt atractiu per al nostre alumnat com és el televisiu mitjançant anuncis publicitaris, informatius, trailers de cinema i reportatges. També hi ha un apartat de vocabulari i gramàtica. 
Encara que la pàgina està destinada per aprendre la nostra llengua a persones estrangeres que volen aprendre-la també ens servirà per als nostres alumnes.


Os dejamos, por si os puede ser de provecho, un enlace que os puede ser de interés para trabajar la comprensión oral en el aula a través de un media audiovisual muy atractivo para nuestro alumnado como es el televisivo mediante anuncios publicitarios, informativos, trailers de cine y reportajes. También hay un apartado de vocabulario y gramática.

Aunque la página está destinada para aprender nuestra lengua a personas extranjeras que quieren aprendrerla también nos servirá para nuestros alumnos.

1 comentari:

  1. si està tot inventat!!!!!! m'encanta aquesta pàgina!!!!! encara que les preguntes són de nivell (requereixen lectoescriptura) les puc adaptar amb pictos... moltes gràcies per compartir el recurs!!

    ResponElimina