divendres, 9 de novembre de 2012

mitjans de comunicació I

Després de moltes activitats (algunes amb èxit, altres no tant) per veure què volien treballar els meus alumnes durant el primer trimestre del curs, finalment la majoria es va decantar pels mitjans de comunicació, i la veritat que em ve fenomenal, perquè és un tema que dóna per treballar moltes activitats de comunicació en distintes situacions i funcions del llenguatge.

Hem començat fent una introducció als mitjans de comunicació (esta serà la part més "avorrida"): 
- què són i per a què serveixen
- reconèixer-los en foto i en pictograma
- familiaritzar-nos amb el seu nom escrit

Después de muchas actividades (algunas con éxito, otros no tanto) para ver qué querían trabajar mis alumnos durante el primer trimestre del curso, finalmente la mayoría se decantó por los medios de comunicación, y la verdad que me viene fenomenal, porque es un tema que da para trabajar muchas actividades de comunicación en distintas situaciones y funciones del lenguaje.

Hemos empezado haciendo una introducción a los medios de comunicación (ésta será la parte más "aburrida"):
                                           - qué son y para qué sirven
                                           - reconocerlos en foto y en pictograma
                                           - familiarizarnos con su nombre escrito- iniciació a les normes d'ús (mitjançant absurdes visuals), en les que més endavant aprofundirem quan treballem cada mitjà de comuniació.
- iniciación a las normas de uso (mediante absurdos visuales), en las que más adelante profundizaremos cuando trabajemos cada medio de comunicación.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada