dimecres, 26 d’octubre del 2011

diccionari bimodal IV: els sentiments

Durant l'adolescència, un període on les emocions són més intenses i descontrolades, segurament encara més si tens diversitat funcional, saber expressar els sentiments és fonamental. Per això, un dels apartats del diccionari de comunicació bimodal de Maria va ser aquest:

Durante la adolescencia, un período en el cual las emociones son más intensas y descontroladas, seguramente todavía más si tienes diversidad funcional, saber expresar los sentimientos es fundamental. Por eso, uno de los apartados del diccionario de comunicación bimodal de María fue este:



Podeu veure altres apartats del diccionari bimodal de Maria que ja he publicat al bloc: los aliments, la casa i l'escola.

Podéis ver otros apartados del diccionario bimodal de Maria que ya he publicado en el blog: los alimentos, la casa, el colegio.

6 comentaris:

  1. Hola: Me encanta vuestro blog,
    lástima no tengais material en castellano.
    (Os he enlazado a mi blog)

    ResponElimina
  2. Muchas gracias :) Me lo bajo, porque me da muy buenas ideas para prepararlo para Erik :)

    ResponElimina
  3. hola cristina! la verdad es que es una asignatura pendiente, que los materiales estén en castellano... de todas maneras si te interesa algún material especialmente podríamos hacerte la traducción.

    todo tuyo anabel! aprovecho para felicitarte por tu ponencia en valencia, nos encantó! tu y amaya sois, en gran parte, las "culpables" de que decidiéramos empezar este blog... gracias!

    ResponElimina
  4. Hola! acabo de descobrir el vostre bloc a través del bloc d'Anabel i m'ha encantat, especialment aquest diccionari sobre les emocions. Us enllaço al meu bloc ja que em sembla que he fet un gran descobriment!
    Felicitats per la vostra feina i, sobretot, per compartir aquest material tan fantàstic amb la resta de professionals i visitants. Jo també sóc mestra d'Educació Especial però treballo en una escola ordinaria i també tinc un bloc on compartim tot allò que sé i faig:
    http://blocs.xtec.cat/recursosee
    Segur que aquesta serà la primera visita de moltes d'altres. Felicitats!

    ResponElimina
  5. Per cert, he intentat subscriure'm al "BOX" ja que el trobo un bon mitjà per compartir documents, però em demana el número de telèfon; vosaltres també us hi heu trobat? porta algun tipus d'inconvenient? Moltes gràcies per avançat.
    Yolanda Roset

    ResponElimina
  6. Hola Yolanda! moltes gràcies! nosaltres tampoc coneixiem el teu blog, ja t'hem posat a la nostra llista! compartir coneixements i materials, especialment en educació especial, és importantíssim, i ens alegrem molt que a altres els serveixa la nostra feina.
    pel que fa al box... uf, no recorde el tema del telèfon. probablement pugues donar-ne un de fals, si no estàs segura. els de box es posen en contacte amb tu mitjançant el correu electrònic, em sembla que no el fan servir, el telèfon.
    per a qualsevol cosa ací ens tens!

    ResponElimina