diumenge, 13 d’octubre de 2013

més formació en Novembre: integració sensorial i ocupació amb suport

El Centre d'Estimulació Infantil de València organitza una jornada de formació sobre la integració sensorial el 30 de Novembre:

El Centro de Estimulación Infantil de València organiza una jornada de formación sobre la integración sensorial el 30 de Noviembre:
I sota el lema Ocupació amb Suport: Un desafiament en el context actual, el XI Congrés Nacional d'Ocupació amb Suport, organitzat per la Fundació Síndrome de Down de Madrid i la Universitat Pontifícia Comillas, amb la col·laboració de la AESE, pretén ser un punt de trobada i debat sobre la situació actual de la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i d'altres col·lectius en risc d'exclusió. Serà els dies 27 i 28 de Novembre.

Podeu veure el seu programa fent clic sobre la imatge.


Bajo el lema Empleo con Apoyo: Un desafío en el contexto actual, el XI Congreso Nacional de Empleo con Apoyo, organizado por la Fundación Síndrome de Down de Madrid y la Universidad Pontificia Comillas, con la colaboración de la AESE, pretende ser un punto de encuentro y debate sobre la situación actual de la inclusión laboral de las personas con discapacidad y de otros colectivos en riesgo de exclusión. Será los días 27 y 28 de Noviembre.

Podéis ver su programa haciendo clic sobre la imagen:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada