dijous, 26 de setembre de 2013

PROYECTO INDEPENDIZADOS: UNA EXPERIÈNCIA DE VIDA INDEPENDENT A CADIS.Unes compis d'ADACCA (Associació de Familiars de Pacients amb Dany Cerebral Adquirit de Cadis) ens han enviat informació sobre el projecte de vida independent de l'entitat, el PROYECTO INDEPENDIZADOS. 
Ja porten més de dos mesos de convivència en la vivenda i en aquest temps la valoració de la mateixa és molt positiva.
Des d'ADACCA ens demanen que donem la màxima difusió del projecte, doncs queden places disponibles per a les persones amb dany cerebral adquirit que vulguin participar en el projecte. 
Així com també sol·liciten la nostra col·laboració perquè aquest projecte arribi a totes aquelles persones i institucions a les quals els pugui interessar. 

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb ells:

http://webs.ono.com/adacca/pisot.html

MOLTA SORT A LA GENT DE CADIS!!!!, AMB MOLTA ESTIMA...


Unas compis de ADACCA (Asociación de Familiares de Pacientes con Daño Cerebral Adquirido de Cádiz) nos han mandado información sobre el proyecto de vida independiente de la entidad, el PROYECTO INDEPENDIZADOS.
Ya llevan más de dos meses de convivencia en la vivienda y en este tiempo la valoración de la misma es muy positiva.
Desde ADACCA nos piden que demos la máxima difusión del proyecto, pues quedan plazas disponibles para personas con daño cerebral adquirido que quieran participar en el proyecto. 
Así como también solicitan nuestra colaboración para que este proyecto llegue a todas aquellas personas e instituciones a las que les pueda interesar. 

Para cualquier duda, podéis poneros en contacto con ellos:
MUCHA SUERTE A LA GENTE DE CADIZ!!!!, COM MUCHO AMOR...

3 comentaris: