diumenge, 10 de març de 2013

recursos comunitaris...LA BIBLIOTECA.

L'educació de les persones amb diversitat funcional durant l'etapa escolar ha de contemplar l'aprenentatge de tot allò que forma part del seu entorn, i que els permeten conèixer la realitat en què viuen, utilitzant els recursos de la seva comunitat, d'acord amb l'edat cronològica. Aquests aprenentatges els permetran aconseguir una autonomia personal i social que li resultarà de gran utilitat en el seu futur com a adult.
L'activitat que a continuació vos presentem tracta de treballar aquests aspectes concretament en un recurs comunitari com és la biblioteca mitjançant el notebook. En aquesta s'aborden diferents aspectes relacionats amb aquest recurs com: què podem trobar a la biblioteca, quines són les normes de la biblioteca, els préstecs, els espais...etc.

La educación de las personas con diversidad funcional durante la etapa escolar debe contemplar el aprendizaje de todo aquello que le rodea, que le permita conocer la realidad en que viven, utilizando los recursos de su comunidad, de acuerdo con la edad cronológica. Estos aprendizajes les permitirán conseguir una autonomía personal y social que le resultará de gran utilidad en su futuro como adulto.
La actividad que a continuación os presentamos trata de trabajar estos aspectos concretamente en un recurso comunitario como es la biblioteca mediante el notebook. En esta se abordan diferentes aspectos relacionados con este recurso cómo: qué podemos encontrar en la biblioteca, cuáles son las normas de la biblioteca, los préstamos, los espacios...etc. 

VISUALITZA/VISUALIZA: 


DESCARREGA/DESCARGA: 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada