dimecres, 7 de març de 2012

JORNADES FORMATIVESEl grup de treball "Estirant del Fil" ha organitzat aquestes jornades amb el propòsit de crear un espai des del qual reflexionar i debatre sobre la particular relació entre la joventut i la violència que els infligeix la nostra societat des de tres àmbits: protecció, educació i penal. Per fer una reflexió i anàlisi social i polític per poder posicionar-nos davant les pràctiques que es realitzen des de l'administració i institucions. Amb la realització d'aquestes jornades es pretén aportar elements des de l'experiència i la pràctica, que siguin un espai on compartir inquietuds, i que s'emmarquin dins del bagatge formatiu.


El grupo de trabajo Estirant del Fil ha organizado estas jornadas con el propósito de crear un espacio desde el que reflexionar y debatir sobre la particular relación entre la juventud y la violencia que les inflige nuestra sociedad desde tres ámbitos: protección, educación y penal.  Para hacer una reflexión y análisis social y político para poder posicionarnos ante las prácticas que se realizan desde la administración e instituciones. Con la realización de estas jornadas se pretende aportar elementos desde la experiencia y la práctica, que sean un espacio donde compartir inquietudes, y que se enmarquen dentro del bagaje formativo.


Día: 13 de abril de 2011
Lugar: Aula Magna Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. Universitat de València. Blasco Ibáñez, 30 - 46010 València.
Organiza: Estirant del fil. Grup de Treball.

Colabora: Departament de Didàctica i Organització Escolar Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació Universitat de València

PER A MÉS SINFORMACIÓ:


1 comentari:

  1. Gràcies per la informació, és molt interessant. Recordeu que, com amigues que sou, vos esperem en el facebook de "Amics del centre d'educació especial la Vall Blanca" (-:

    ResponElimina