dilluns, 24 de juny del 2013

QÜESTIONARI D'AVALUACIÓ DE LA PRÀCTICA DOCENT.

Ha arribat el fi de curs i el temps de fer les avaluacions, els informes, les reunions amb les famílies... 

Però també el temps de la pròpia avaluació. Sempre pense, des de un punt de vista autocrític, que ha hagut coses que he fet malament, altres que deuria millorar, unes quantes que no m'ha donat temps a fer-les. 
Eixa és la pròpia avaluació, però buscant més el plànol de l'objectivitat, aquest any he tractat de què sigueren les famílies qui també m'ajudaren en el procés d'avaluació de la meua pràctica, per veure quins aspectes deuria millorar. I la veritat que ha estat molt profitós.

Vos deixe a continuació el qüestionari per si vos pot servir també a vosaltres, està en català i contextualitzat a un centre d'educació especial.


Ha llegado el final del curso y el tiempo de hacer las evaluaciones, informes, reuniones con las familias... 

Pero también el tiempo de la propia evaluación. Siempre pienso, desde un punto de vista autocrítico, que ha habido cosas que he hecho mal, otras que debería de mejorar, unas cuántas que no me ha dado tiempo a hacer. 
Esta es la propia evaluación, pero buscando un punto de vista más objetivo, este año he tratado de qué fueran  las familias quienes también me ayudaran en el proceso de evaluación de mi práctica, para ver qué aspectos debería mejorar. Y la verdad que ha sido muy provechoso.

Os dejo a continuación el cuestionari por si os puede servir también a vosotros, está en catalán y contextualizado en un centro de educación especial.

2 comentaris:

  1. Molt bona idea! Me'l guarde per al curs que ve!

    ResponElimina
  2. quan veus els resultats penses que igual no ha sigut tant bona idea... jejeje!, què va!, és molt enriquidor fer-ho...

    ResponElimina